به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قوچان ه مناسبت ۲۷ آذر، سالروز وحدت حوزه و دانشگاه همایش اساتید حوزه های علمیه و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان قوچان با حضور امام جمعه محترم جناب حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا هراتی مطلق و به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز قوچان در 29 آذر برگزارگردید. به مناسبت ۲۷ آذر، سالروز وحدت حوزه و دانشگاه همایش اساتید حوزه های علمیه و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان قوچان با حضور امام جمعه محترم جناب حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا هراتی مطلق و به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز قوچان در 29 آذر برگزارگردید. ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز قوچان آقای مهندس مغانی ضمن خوش آمدگویی به میهمانان دستور کار همایش را معرفی و فرمودند حوزه و دانشگاه در شهرستان قوچان باید گام‌های عملی برای ارتباط و همکاری بیشتر داشته و جهت رفع مشکلات با هم تعامل نمایند. امام جمعه محترم شهرستان حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا هراتی مطلق در خصوص موضوع جلسه فرمودند مهمترین گام ایجاد گفتمان های ویژه و مشترک بین حوزه و دانشگاه است. در ادامه روسا و اساتید حوزه و دانشگاه نظرات و راهکارهای خود را بیان فرمودند. در پایان همایش جمع بندی نظرات انجام شد و مقرر گردید جهت بهره برداری اعضا برای حاضرین ارسال گردد.