به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز چناران تجلیل از دانشجویان برتر، اساتید و کارکنان بانوی دانشگاه پیام نور برگزار شد تجلیل از دانشجویان برتر، اساتید و کارکنان بانوی دانشگاه پیام نور در چناران  آیین بزرگداشت روز دانشجو و نکوداشت روز زن و مقام والای مادر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و دانشجویان دانشگاه پیام نور در سالن خواجه نظام الملک چناران برگزار شد. به گزارش مداح خبرنگار شهرستان چناران، امام جمعه شهرستان چناران گفت: در همه حال باید به یاد خدا بود و از او طلب استمداد نمود. حجت الاسلام تاجی بیان کرد: يكي از راه‌هاي مداومت در ذكر خدا اين است كه انسان بين خود و خدا خلوت كند و و وقت و زمانی را برای ارتباط با خداوند مهربان داشته باشد. فرماندار چناران اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حضور مردم در پای صندوقهای رأی بارها و بارها تاکید دارند تا مشت محکمی بر دهان دشمن وارد شود و ما نیز باید گوش به فرمان ایشان، برای برگزاری انتخاباتی پرشور آماده شویم. محسن مه آبادی در بخش دیگر سخنان خود، خواستار پذیرش دانشجو در مقطع ارشد فراگیر پیام نور نیز شد. در پایان، ضمن هنرنمایی هادی عصمتی هنرمند تواتمند چنارانی و گروه نوازندگی به سرپرستی سعید جوانمردی و علی یوسفخانی از دانشجویان برتر و اساتید و کارکنان خانم این مجموعه تجلیل شد.