به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) آیین تجلیل از همکاران خانم دانشگاه پیام نور سبزوار رگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سبزوار در روز شنبه مورخه 1402/10/16 بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، آیین تجلیل از همکاران خانم دانشگاه پیام نور سبزوار در محل سالن جلسات برگزار شد. سرکارخانم دکتر صادقی موحد ریاست دانشگاه در این مراسم ضمن اشاره به جایگاه مهم اجتماعی زنان در جامعه بیان داشتند میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) فرصت مناسبی فراهم آورده است تا با مرور هر لحظه از عمر پربرکت این بانوی بزرگ اسلام، یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی باشیم. ایشان بیان داشتند :بر همگان مسلم است که زنان دوشادوش مردان در نیل به توسعه، پیشرفت و تعالی کشور بزرگ مان نقش آفرینی نموده اند و به مناسبت این ولادت باشکوه و گرامیداشت مقام شامخ مادر و روز زن و نیز همت و تلاش همکاران محترم در امر جذب دانشجو و برگزاری منظم امتحانات پایان ترم از حاضرین در جلسه باهدای لوح و کتاب تجلیل به عمل آوردند.