در روز یکشنبه10/24 ساعت 10 کارگاه آموزشی با عنوان کلاس مجردها؛چرا ازدواج؟!توسط حجت الاسلام جباریان (مسول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی) در دانشگاه پیام نور تربت حیدریه برگزار گردید . در این کارگاه که با استقبال زیاد دانشجویان همراه بود حجت الاسلام جباریان به راه های شناخت و مطالعه قبل از ادواج وتفاوت سنی طرفین پرداختند سپس پرسش و پاسخی در این زمینه با دانشجویان صورت گرفت. در پایان با حضور ایشان و آقای نظامی مدیر اجرایی نهاد از فعالین فرهنگی، دانشجویانی که در مسابقات مقاله نویسی و برترین در عفاف و حجاب حائز رتبه برتر شدند تقدیر به عمل آمد.