به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز قوچان مراسم توجیهی معارفه دانشجویان جدید الورود مرکز قوچان با حضور رئیس و معاونین دانشگاه پیام نور استان برگزار شد  به گزارش روابط عمومی مرکز قوچان مراسم توجیهی معارفه دانشجویان جدید الورود با همت انجمن ها ی علمی، بسیج دانشجویی، و کانون های فرهنگی با شرکت 200 نفر از دانشجویان مرکز و با  حضور ریاست  و معاونت آموزشی استان خراسان رضوی ، نماینده شهرستان قوچان اقای دکتر آذری، معاونت فرمانداری و اعضای شورای شهر روز دوشنبه 29 ابان 1402 در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید.رئیس دانشگاه اقای مهندس مغانی ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان و مهمانان توضیحاتی را در حوزه آموزش-برنامه‌ریزی کلاسی و فعالیت‌های فرهنگی ارائه کرد.
  در ادامه اقای دکتر مولودیان سخنانی در خصوص مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور ایراد کرد و گفت  اکنون دانشجویان عزیز باید برای ایام پیش رو برنامه ریزی کرده و بهترین استفاده از لحظات خود را داشته باشید. .همچنین نماینده شهرستان  قول مساعد جهت افزودن رشته های روانشناسی و حقوق در مقطع ارشد را  داد.
مراسم با اجرای موسیقی محلی، مسابقه، استنداپ کمدی، تک نوازی و تقدیر از دانشجویان دارای مقام و فعال در حوزه دانشجوئی و فرهنگی پایان یافت .