جلسه ی تشکل های دانشجویی با حضور دکتر زنگنه نماینده ی مردم تربت حیدریه ،زاوه و فیض آباد برگزار شد به همت معاونت علمی ، پژوهشی ناحیه ی بسیج دانشجویی استان و با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه های استان ، جلسه ی تخصصی و تبیینی بودجه ی 1400 با حضور دکتر زنگنه نماینده ی مردم تربت حیدریه ، زاوه و فیض آباد در مجلس شورای اسلامی ، به منظور بررسی آسیب ها و راهکارها در 16 دیماه برگزار گردید . دراین جلسه دکتر زنگنه ضمن تاکید بر اصلاح ساختاری بودجه به تشریح تغییرات عمده صورت گرفته از سوی کمیته ی اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی پرداخت . ایشان در ادامه در خصوص ابهامات پیرامون چندنرخی کردن ارز در بودجه توسط دولت پاسخ دادند. در ادامه ی این جلسه ، نمایندگان تشکل های دانشجویی سوالات خود را در رابطه با بودجه 1400 مطرح و آقای دکتر زنگنه پاسخ گو بودند.
لازم به ذکر است ؛ دراین جلسه آقای گشتی جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز مشهد و سرکار خانم روحانی فر دبیر انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مرکز مشهد حضور داشتند.