به همت کانون بسیج اساتید مرکز گناباد نشست هم اندیشی با موضوع مسجد گوهرشاد،علامه بهلول،بزرگداشت مقام زن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به همت کانون بسیج اساتید پیام نور مرکز گناباد جلسه ای با موضوع مسجد گوهرشاد،علامه بهلول وبزرگداشت مقام زن در تاریخ 26/11/98 با حضور اساتید وکارکنان مرکز گناباد در سالن همایش مرکز گناباد برگزار گردید.در این جلسه حجت الاسلام ملایی در خصوص نگاه غرب به زن وحقوق زن در اسلام ونقش علامه بهلول در واقعه مسجد گوهرشادمطالبی مطرح کردند. وی گفت: "زن می‌تواند در همه عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و علمی حضور داشته باشد و در این زمینه دارای حقوق مساوی با مردان است. همچنین متذکر شدند که جامعه دانشگاهی که با طیف بزرگی از جامعه سروکار دارند باید  برتری‌های فرهنگی اسلام و نگاه صحیح اسلام به زن را برای مردم جامعه تبیین کنند". در پایان به سوالات حاضرین پاسخ لازم ارایه شد.