به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی جلسه هیات امنای دانشگاه پیام نور بردسکن با حضور رئیس پیام نور استان برگزار شد.
جلسه هیات امنای دانشگاه پیام نور بردسکن با حضور رئیس پیام نور استان برگزار شد. جلسه اعضای هیئت موسس دانشگاه پیام نور واحد بردسکن با حضور امام جمعه، فرماندار، فرماندهی سپاه ناحیه بردسکن، اعضای هیات امنا و با حضور دکتر علی منظم رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در محل فرمانداری تشکیل شد. در این جلسه که در نهایت شفافیت و صمیمیت برگزار گردید دکتر علی دهقانزاده، حجت الاسلام و المسلمین امینی و اعضای هیات امنا خواسته ها و انتظارات را با دکتر علی منظم رییس پیام نور استان در میان گذاشتند. دکتر علی منظم در این جلسه گفت: بردسکن با این پتانسیل ها جای بسیار زیادی برای فعالیت دانشگاهی و علمی و پژوهشی برایش متصوریم و مطمنا دانشگاه پیام نور بردسکن ادغام نخواهد شد.