به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی جلسه هم اندیشی با موضوع به وقت پاسخ با حضور جناب آقای دکتر طباطبایی معاون سیاسی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی ادر دانشگاه پیام نور مرکز مشهد برگزار شد . جلسه هم اندیشی با موضوع به وقت پاسخ با حضور جناب آقای دکتر طباطبایی معاون سیاسی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی امروز سه شنبه 24 بهمن در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد با حضور همکاران علمی، اداری و دانشجویان دانشگاه پیام نور خراسان رضوی برگزار شد . دکتر طباطبایی در این نشست در جواب سوالات دانشجویان و اساتید گفت:تریبونها و کرسی های ازاداندیشی درخواست ما نیز هست و امادگی هر نوع همکاری با تشکل های دانشجویی را داریم . وی در جواب اینکه فرد اصلح را چگونه انتخاب کنیم گفت : هر نظامی یک ساز و کاری دارد و ما معتقدیم شورای نگهبان به عنوان مبنا و سازو کار در نظام جمهوری اسلامی ایران پذیرفته شده است. دکتر طباطبایی گفت: انتخابات در ایران افتخارماست چهل و یک انتخابات برگزار کردیم چهل و یک صندوق گذاشتیم و مردم رای دادند. در پایان بررسی راهکارهای مناسب برای افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات پیش رو محور این نشست بود. همچنین اساتید و دانشجویان حاضر در این نشست به  بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود در خصوص موضوع انتخابات و مشارکت مردم پرداختند.
بهمن ۱۴۰۲
روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی