به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی، دکتر منظم رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک وگفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ‌یقین یکی از مردمی‌ترین رخدادهای دوران حاضر است. مردم آگاه، عدالت‌خواه و مجاهد ایران در همه مراحل پیروزی انقلاب اسلامی همواره خالصانه از بذل جان و مال خود برای برافراشتن پرچم اسلام و مبارزه با ظلم و استبداد و جهالت دریغ نکرده‌اند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای والا مقام انقلاب فرا رسیدن پیروزی انقلاب اسلامی را محضر مقام معظم رهبری، خدمتگزاران نظام و‌مردم شهید پرور ایران اسلامی به ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور خراسان رضوی تبریک و تهنیت عرض نموده و عزت و سربلندی روز افزون ایران اسلامی را از درگاه خداوند منان خواهانم.