به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی نشست هم اندیشی تخصصی رییس دانشگاه پیام نورخراسان رضوی و هیئت علمی گروه های مهندسی کشاورزی و علوم پایه دانشگاه پیام نور استان
نشست هم اندیشی تخصصی رییس دانشگاه پیام نورخراسان رضوی و هیئت علمی گروه های مهندسی کشاورزی و علوم پایه دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی با رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ( تات) این نشست تخصصی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ با حضور مسئول نهاد رهبری، معاونین آموزشی و پژوهشی و اجرایی، مدیر گروه علوم پایه و جمعی از همکاران علمی در راستای همکاری و تعامل دو مجموعه علمی و پژوهشی انجام شد. دکتر نجفی رئیس تات خراسان رضوی در این نشست به معرفی این سازمان به طور کامل و جامع پرداخت. همچنین همکاران علمی دانشگاه پیام نور نیز نظرات و دیدگاههای خود را در زمینه های تخصصی بیان نموده و خواستار استفاده از منابع، امکانات و ظرفیت های طرفین شدند. لازم به توضیح است که دهم اردیبهشت ماه سال جاری تفاهم نامه همکاری بین سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ( تات) به امضا رسیده بود.
بهمن 1402
روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی