به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست صمیمی ریاست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با نماینده محترم مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور در تاریخ 1402/05/13 و به منظور بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور، جلسه ای با حضور سرکار خانم دکتر هاجر چنارانی، نماینده محترم مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر مولودیان، ریاست محترم دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، آقای دکتر لگزیان، سرپرست محترم دفتر نظارت و ارزیابی ، آقای دکتر زاهدی ، سرپرست محترم دانشگاه پیام نور نیشابور، در محل سالن جلسات این مرکز برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر زاهدی، ضمن خوش آمد گویی، گزارشی از آخرین وضعیت عمرانی و آموزشی دانشگاه ارائه نمودند. ایشان مطالبه اصلی دانشگاه را مشکل مسیر رفت و آمد دانشجویان عنوان و خواستار پیگیری نماینده محترم در جهت رفع آن شدند. در ادامه دکتر هادی مولودیان، مرکز نیشابور را به عنوان دومین مرکز استان از حیث تعداد جمعیت دانشجویی و قطب رشته های ارشد مدیریت بازرگانی معرفی نمودند و ادامه دادند: متأسفانه از لحاظ زیر ساختی توجهی به دانشگاه نشده و از این جهت در مقایسه با سایر مراکز عقب هستیم و نیاز است به دانشگاه نگاه نو و ویژه ای داشته باشیم. ایشان در ادامه به خصوصیات دانشجویان پیام نور پرداختند و گفتند: سیستم آموزشی دانشگاه بسیار استاندارد است و در ردیف دانشگاههای باز برتر دنیا قرار دارد. در پایان سرکار خانم دکتر هاجر چنارانی، ضمن تشکر از اقدامات و تغییرات مدیریتی انجام گرفته، نسبت به ارائه راهکارهای لازم و پیگیری مسائل عنوان شده از طریق مبادی ذیربط پرداختند.