به گزارش روابط عمومی مرکز قوچان : نشست صمیمی ریاست محترم دانشگاه پیام نور خراسان رضوی آقای دکتر  مولودیان و هیات محترم همراه، با ریاست و اعضای علمی و اداری مرکز قوچان ، در روز یکشنبه 17 اردیبهشت 1402 بر گزار گردید. در این نشست دکتر جعفری رئیس مرکز ضمن خوش آمدگوئی گزارشی از عملکرد و مشکلات دانشگاه مطرح نمودند. در ادامه بعد از معرفی کارکنان، آقای دکتر مولودیان ضمن خداقوت ، همکاران را سرمایه اصلی سازمان عنوان فرمودند و از ایشان خواستند با امید، تلاش و همدلی بیشتر سعی در ارتقاء و پیشرفت دانشگاه داشته باشند، و یاس و ناامیدی را از خود دور کنند . سپس همکاران مشکلات و سوالات خودرا عنوان نموده و دکتر مولودیان  جهت پی گیری مسائل مربوطه  قول مساعد دادند. در پایان جلسه دکتر مولودیان و معاونین استان از بخشهای مختلف دانشگاه از جمله ( آمفی تئاتر ، ازمایشگاهها و کارگاههای کامپیوتر و ... ) بازدید نمودند و قول مساعدت جهت تجهیز آزمایشگاهها و سیستم صوت جهت بهروری بیشتر و کسب در آمد دادند .