سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی خبر داد: امکان ادامه تحصیل و ثبت نام پذیرفته شدگان سال ۹۸ و قبل از آن که به دانشگاه مراجعه نکرده اند، فراهم گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر میرزایی، سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی، با اعلام این خبر افزود:دانشجویان عدم مراجعه سال های 98 و قبل از آن، حداکثر تا تاریخ ۳۰ مهر فرصت دارند، برای ثبت نام یا بازگشت به تحصیل اقدام نمایند.

ایشان عدم تعلق شهریه برای سنواتی که دانشجو مراجعه ننموده را از مهمترین مزایای این طرح دانست و گفت: اعطای مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات و بدون پرداخت شهریه برای نیم سال های عدم مراجعه برای دانشجو ثبت میگردد.

گفتنی است، دانشجویان مقطع دکتری شامل این طرح نمی باشند و دانشجویان پسر در زمان ثبت نام، نیز نباید مشکل سربازی داشته باشند.