اطلاعیه مهم رزم آزمون 28 خرداد 1401 ساعت 9 صبح قابل توجه دانشجویان کارشناسی؛ آخرین رزم آزمون دروس عمومی دانشجوی گرامی
با توجه به برطرف شدن تمامی مشکلات قبلی سامانه و اجرای چهارمین رزم آزمون دروس عمومی در روز شنبه 28/03/1401 ساعت 9 صبح در سامانه  edu.pnu.ac.ir   و به منظور جلوگیری از هر گونه خطا در زمان برگزاری آزمون های پایانی دروس عمومی، ضروری است تمامی دانشجویان در تاریخ مذکور با مراجعه به این سامانه، امکان ورود و رمز خود را بررسی نمایند.
بدیهی است چنانچه دانشجویی در این رزم آزمون به عنوان آخرین مرحله قبل از برگزاری آزمون ها شرکت نکرده و در روز آزمون با مشکلی برخورد نماید، مسئولیت و عواقب آن به عهده شخص دانشجو می باشد

به منظور جلوگیری از هر گونه خطا در زمان برگزاری آزمون های دروس عمومی (12 تا 16 تیرماه ) چهارمین آزمون آزمایشی دروس عمومی با شرایط زیر برگزار می شود:

1. تاریخ آزمون آزمایشی: روز شنبه مورخ 28 خرداد ساعت 9:00
2. آدرس سامانه آزمون: edu.pnu.ac.ir