به مناسبت شهادت سردار سلیمانی نشست بصیرت افزایی با موضوع تبیین شخصیت و شاخصه های مکتب شهید سلیمانی در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی: به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی نشست بصیرت افزایی با موضوع تبیین شخصیت و شاخصه های مکتب شهید سلیمانی با حضور دکتر نژاد علی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، حجه الاسلام والمسلمین جباریان، سرهنگ سعادتی تحلیل گر مسائل سیاسی روز و همچنین کارکنان ستاد استان  در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: راه شهید سلیمانی عزیز باید راه همه ما باشد و سلوک ایشان باید سرلوحه همه  قرار گیرد.وی، سردار سلیمانی را الگوی بسیار مناسبی در محیط دانشگاه معرفی و عنوان کرد: مهم‌ترین عامل پیشرفت و تعالی یک جامعه منابع انسانی آن جامعه است.
حجت السلام والمسلمین جباریان مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه  نیز در این مراسم به مقام و جایگاه بلند حاج قاسم اشاره اظهار کرد: جایگاه بلند حاج قاسم در بین مردم و کشورهای اسلامی نشان داد که هرکس در راه خدا اخلاص در عمل داشته باشد محبوب همه می‌شود.
در ادامه سرهنگ سعادتی تحلیل گر مسائل سیاسی روز در خصوص فضائل اخلاقی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مطالبی را ارائه نمودند.