به مناسبت گرامیداشت سالگرد سردار سلیمانی رئیس دانشگاه پیام نورخراسان رضوی در پیامی دومین سالگرد سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی : رئیس دانشگاه پیام نورخراسان رضوی در پیامی دومین سالگرد سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت در متن این پیام آمده است:
شهادت شهید سلیمانی سرمنشا جوششی تازه در انسان‌های آزاده و نسل حاضر شد. مکتب سردار که به فرموده خودش “ما ملت امام حسینیم”  جزء شعار های اصلی نظام بوده و ما همواره در حمایت از آرمان های این مکتب خواهیم ایستاد .به یقین پرچمی که سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدشان در حمایت از مظلومان و مبارزه با استکبار جهانی برافراشته است، به حول قوه الهی با قوت و قدرت بیشتری در اهتزاز باقی خواهد ماند .
اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان پیام نور خراسان رضوی دومین سالگرد یاد و خاطره کلیه شهداء به خصوص سردار دلها و قهرمان ملی ایران سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهید ایشان را گرامی داشته و به جایگاه رفیع ایشان ادای احترام می نمایم و امیدوارم بتوانیم در هر زمانی، ادامه دهنده راه آن شهید باشیم.
نژادعلی/رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی