مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نور سرخس به مناسبت گرامیداشت16 آذر روز دانشجو مراسمی در دانشگاه پیام نور سرخس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور:  مراسم روز دانشجو  در سالن شهرک گاز شهید هاشمی نژاد سرخس با حضور فرماندار شهرستان، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ،جانشین سپاه پاسداران و حدود 300دانشجو و مسئولین شهرستان برگزار گردید. در این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، ریاست دانشگاه آقای مهندس زارع ضمن خیر مقدم و تبریک روز دانشجو به بیان ویژگی های دانشجوهای انقلاب اسلامی پرداخت. و در ادامه آقای رجبی مقدم فرماندار شهرستان به ایراد سخنرانی پرداخت و شرکت در انتخابات را یک وظیفه شرعی برشمرد .

در ادامه برنامه با کلیپ عملکرد دانشگاه در یک سال گذشته و اجرای گروه هنری شقایق همراه بود.

همچنین جناب سرهنگ دماوندی فرمانده محترم نیروی انتظامی شهرستان به ایراد سخنرانی پرداخت و در پایان از دانشجویان فعال فرهنگی و بسیجی تقدیر به عمل امد.