به همت اداره کارآفرینی سرخس اولین پیش رویداد و جلسه توجیهی رقابت استارت آپ راه بنداز در دانشگاه پیام نور سرخس برگزار شد

اولین پیش رویداد و جلسه توجهی رقابت استارت آپ راه بنداز با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان علاقمند استارت آپ در دانشگاه پیام نور سرخس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اولین رقابت‌های استارت‌ راه بنداز شهرستان سرخس از تاریخ 20تا22 آذر ماه در مرکز رشد پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس با همکاری و محوریت مرکز رشد پالایشگاه شهید هاشمی نژاد و کانون کار آفرینی دانشگاه پیام نور سرخس برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این رویداد توسعه کار آفرینی مبتنی بر فناوری و محک زدن ایده ها، وارد شدن به دنیای کسب و کار ، استفاده بهینه از تجربیات و دانش کارشناسان حاضر در استارت اپ راه بنداز می باشد.

قابل به ذکر است که  برگزاری مسابقه استارآپ راه بنداز  فرصت مناسبی  است برای تمامی دانشجویان تا ضمن آشنایی با ماهیت این قبیل رویدادها، در حوزه کارآفرینی، ایده پردازی ، ارائه مدل کسب و کار و دیگر مفاهیم مرتبط نیز اطلاعات لازم را کسب کنند.