به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش رئیس دانشگاه پیام نور تربت حیدریه با رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دیدار کرد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور تربت حيدريه: آقای رضائي رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تربت حيدريه با رئیس دانشگاه پیام نور دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار ابتدا دکتر صادقي ضمن خوشامد گویی به بیان سابقه کهن دانشگاه پيام نورو معرفی ظرفیتها و توانمندیهای این دانشگاه در زمینه آموزشی و پژوهشی و خصوصا امور ورزشی پرداخت و از افزایش مطلوب تعداد دانشجویان رشته تربیت بدنی این دانشگاه در سال ۹۸ خبر داد. وی همچنین خواستار تعامل هر چه بیشتر میان اين دانشگاه و اداره ورزش و جوانان از طریق انعقاد تفاهمنامه  همکاری مشترک با برگزاری دوره های آموزش مربی گری، برگزاری مشترک مسابقات ورزشی در قالب ورزش همگانی و قهرمانی از سوی اساتید دانشگاه شد. در ادامه رضائي رئیس اداره ورزش و جوانان نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای دانشگاه، با تاکید بر داشتن نگاه  تخصصی و آکادمیک به ورزش،از همکاری و هم افزایی هر چه بیشتر میان دانشگاه پيام نورو اداره ورزش خبر داد و خواستار برگزاری برخی از رشته های ورزش همگانی شهرستان در محیط دانشگاه شد و در پایان نیز از مجموعه ورزشی دانشگاه بازدید نمود. انعقاد قرارداد استفاده از سالن هاي ورزشي دانشگاه با هيات هاي ورزشي شهرستان نيز بخشي از موضوعات اين جلسه بود .