برگزاری مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور تربت حیدریه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: مراسم توجيهي دانشجويان جديد الورود دانشگاه پيام نور تربت حيدريه با حضور  اساتيد،كارشناسان، كاركنان و جمعي از مسئولين شهرستان در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگي برگزار گرديد. در اين مراسم دكتر صادقي سرپرست دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به دانشجویان ، ابراز امیدواری کرد دانشجویان پله های ترقی در علم و دانش و فرهنگ را هر چه سریعتر طی نمایند  .همچنین وی به بیان مزاياي تحصيل در دانشگاه پيام نور و امكانات موجود اين مركز پرداخت. وی در پایان ضمن تبریک مجدد سال تحصیلی جدید، وآرزوی موفقیت روز افزون برای تمام دانشجویان عزیز در تمام مقاطع و رشته های تحصیلی از ایزدمنان خواستار شد در ادامه كليپي از فعاليتهاي فرهنگي ،آموزشي و عمراني اين دانشگاه برای دانشجویان پخش گرديد . در ادامه با حضور سرپرست مركز و جمعي از كارشناسان و اعضای هیات علمی به سئوالات دانشجويان پاسخ داده شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: مراسم توجيهي دانشجويان جديد الورود دانشگاه پيام نور تربت حيدريه با حضور  اساتيد،كارشناسان، كاركنان و جمعي از مسئولين شهرستان در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگي برگزار گرديد. در اين مراسم دكتر صادقي سرپرست دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به دانشجویان ، ابراز امیدواری کرد دانشجویان پله های ترقی در علم و دانش و فرهنگ را هر چه سریعتر طی نمایند  .همچنین وی به بیان مزاياي تحصيل در دانشگاه پيام نور و امكانات موجود اين مركز پرداخت. وی در پایان ضمن تبریک مجدد سال تحصیلی جدید، وآرزوی موفقیت روز افزون برای تمام دانشجویان عزیز در تمام مقاطع و رشته های تحصیلی از ایزدمنان خواستار شد در ادامه كليپي از فعاليتهاي فرهنگي ،آموزشي و عمراني اين دانشگاه برای دانشجویان پخش گرديد . در ادامه با حضور سرپرست مركز و جمعي از كارشناسان و اعضای هیات علمی به سئوالات دانشجويان پاسخ داده شد.