1401/5/18 سه‌شنبه دورۀ معرفتی‌آموزشی «حامیم یاران خراسانی» برگزار می‌شود طرح حامیم ویژه توانمندسازی دانشجویان خراسان برگزار می‌شود ۱. کلیه دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، علمی که در کانون ها، تشکل ها و انجمن های علمي دانشجویی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی هستند، می توانند در این طرح ثبت نام کنند.
۲. این طرح هزینه ای ندارد.
۳. قابلیت تطبیق یک درس معارف اسلامی وجود دارد.
۴. دوره از ۲۲ مرداد لغایت ۲ شهریور می باشد‌.
۵. گواهی پایان دوره اعطا می شود.
۶. هماهنگی کلیه ملزومات طرح از جمله ایاب و ذهاب از مشهد، اسکان  و تغذیه مناسب در سبزوار نیز به صورت متمرکز توسط ستاد برگزاری انجام می شود.    ۱. کلیه دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، علمی که در کانون ها، تشکل ها و انجمن های علمي دانشجویی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی هستند، می توانند در این طرح ثبت نام کنند.
۲. این طرح هزینه ای ندارد.
۳. قابلیت تطبیق یک درس معارف اسلامی وجود دارد.
۴. دوره از ۲۲ مرداد لغایت ۲ شهریور می باشد‌.
۵. گواهی پایان دوره اعطا می شود.