آموزش
تاریخ و نکات مربوط به ثبت نام از طریق سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی سال97

جدول زمانی و نکات مهم

• مهلت ثبت نام : زمان شروع ثبت نام از روز ‌دوشنبه ۱۵ مرداد‌ ماه ۱۳۹۷ لغایت روز ‌چهارشنبه ۲۴ مرداد ‌ماه ۱۳۹۷ است
  • توجه ویژه : در طی مراحل ثبت نام از کلیک بر روی دکمه Back مرورگر خود و بازکردن بیش از یک صفحه مرورگر بر روی کامپیوتر خود جدا خودداری نمایید.
  • توجه ویژه : در صورتی که در مراحل ثبت نام در سیستم به مشکلی برخورد کردید، پنجره های مرورگر را بسته و از ابتدا مراحل ثبت نام را آغاز نمایید.
  • توجه ویژه : ثبت نام شما زمانی تکمیل گردیده که در مراحل ثبت نام از سیستم شماره پرونده ۷ رقمی و کد پیگیری ۱۶ رقمی دریافت نمایید.
  • توجه ویژه : در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل در روند ثبت‌نام داوطلبان می‌توانند از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ و ۱۳:۳۰ الی ۱۴:۳۰ بجز ایام تعطیل با شماره‌های ذیل تماس حاصل فرمایند.

نکته های مربوط به کارت های اعتباری و انتخاب علاقمندی ها

• توجه ویژه : داوطلبان بایستی انواع سریال های ثبت نام لازم برای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی مرداد ماه سال ۱۳۹۷ را قبلا از طریق سایت سنجش خریداری نمایند.
  • توجه ویژه : داوطلبانی که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی (ریاضی ، تجربی و انسانی) علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی هنر نیز هستند لازم است قبل از آغاز ثبت نام یا ویرایش، سریال ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی مرداد ماه سال ۱۳۹۷ به مبلغ ۲۲۰،۰۰۰ (دویست و بیست هزار) ریال با شماره سریال ۱۲ رقمی را خریداری کرده و اطلاعات آنرا در زمان ثبت نام یا ویرایش وارد نمایند.
  • توجه ویژه : داوطلبانی که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی (ریاضی ، تجربی و انسانی) علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی زبان های خارجی نیز هستند لازم است قبل از آغاز ثبت نام یا ویرایش، سریال ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی مرداد ماه سال ۱۳۹۷ به مبلغ ۲۲۰،۰۰۰ (دویست و بیست هزار) ریال با شماره سریال ۱۲ رقمی را خریداری کرده و اطلاعات آنرا در زمان ثبت نام یا ویرایش وارد نمایند.
  • توجه ویژه : شما می توانید پس از پایان مراحل ثبت نام و از طریق ویرایش اطلاعات، جهت ثبت علاقمندی ها اقدام کنید.