برگزیده
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور؛ ​سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی و سرپرست دبیرخانه منطقه 9 کشور منصوب شد

دکتر حمید رضا میرزائی طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم تقی زاده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی و سرپرست دبیرخانه منطقه 9  منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای دانشگاه پیام نور در مراسم معارفه، ضمن تقدیر از دکتر نژادعلی رئیس پیشین و قدردانی از پذیرش مسئولیت توسط دکتر میرزائی اظهار داشت:
دانشگاه پیام نور بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری را سرلوحه قرار داده است .
دکتر جهانبخش در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و سرپرست دبیرخانه منطقه 9 کشور گفت: تغییرات در سمت مدیریتی بهم پیوسته است و انعطاف پذیری از ویژگیهای بارز مدیران در دانشگاه پیام نور می باشد .
معاون حقوقی؛ امور مجلس و استانهای دانشگاه پیام نور کشور افزود : دانشگاه پیام نور سرمایه های بزرگی در دست دارد که با شعار همه جا همه وقت و برای همه در کل کشور افتخارات بزرگی را کسب نموده است .دانشگاه پیام نور باید با توجه به نیاز روز جامعه خدمات مناسب و تاثیر گذار ارائه نماید.
دکتر نژادعلی رئیس اسبق دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای سه ساله گفت:اذعان می نمایم که آنچه محقق شد لطف پروردگار بوده و آنچه مانده تلاش وافر و پیوسته تمام همکارانم در همه سطوح علمی، اداری و مدیریتی بوده است. وی افزود:در طول تمام دوران مدیریتی خدمتم به عنوان نماینده دانشگاه پیام نور منطقه 9 و مخصوصا خراسان رضوی در شوراهای درون سازمانی و یا برون سازمانی همیشه سعی و تلاش اینجانب ارتقاء سیستم و رعایت قوانین جاری بود و در این راه نه تنها از هیچ کوششی دریغ نکردم

در این مراسم دکترحمیدرضا میرزایی طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم تقی زاده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و سرپرست دبیرخانه منطقه 9  منصوب و از حمایت دکتر نژادعلی تقدیر بعمل آمد