به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی به همراه معاونین و مدیران ستادی با کارکنان خدماتی و نگهبانی استان نشست صمیمی و دوستانه برگزار کردند. رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی به همراه معاونین و مدیران ستادی با کارکنان خدماتی و نگهبانی استان نشست صمیمی و دوستانه برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مولودیان در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاشهای خالصانه و بی شائبه نیروهای خدماتی و نگهبان، نقش و تأثیر عملکرد کارکنان این بخش را در پیشبرد اهداف دانشگاه بسیار مهم و حیاتی دانستند. وی خاطر نشان کرد: بدون تردید فعالیتها و سخت کوشی تمامی کارکنان بویژه نیروهای خدوم و دلسوز خدماتی و نگهبانی، همواره مورد توجه بوده و مهرورزی و خدمت صادقانه آنها هیچ موقع از یادها نخواهد رفت.
دکتر مولودیان در این جلسه گفت : جامعه دانشگاهی به مثابه یک خانواده است و تفاوتی بین کارکنان نیست و همه به یک میزان در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر هستند و نقش دارند.
وی افزود:زحمات شما جاي تشکر و قدرداني را دارد و شايد اين نشست گوشه کوچكي از تلاش هاي دلسوزانه شما را ارج بنهد
در ادامه پرسنل به مسایل، انتقادات و پیشنهادت خود درخصوص امور محوله خویش پرداختند و توسط مسئولین پاسخگویی صورت گرفت.