به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی با دکتر مولودیان رئیس دانشگاه پیام نور خراسان ضوی دیدار کرد به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی با دکتر مولودیان رئیس دانشگاه پیام نور خراسان ضوی دیدار کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیتهای حوزه فناوری اطلاعات این دانشگاه قرار گرفت.
دکتر مولودیان  در این نشست ضمن خوش آمدگویی به مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با  اشاره به ظرفیت های و پیشرفتهای قابل توجه دانشگاه پیام نور خراسان رضوی گفت: بسیاری از فرآیندهای دانشگاه در حوزه های مختلف مکانیزه شده است.
دکتر دلگیر بر ضرورت افزایش سطح تعامل در راستای ارتقای دانش حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد.