به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دکتر میرزائی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی فرارسیدن اربعین حسینی را تسلیت گفت
دکتر میرزائی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی فرارسیدن اربعین حسینی را تسلیت گفت متن این پیام بدین شرح است:
اربعین حسینی، نمود روشنی از جاودانگی مسیر حق و حقیقت است که با گذشت چهل روز از واقعه جانگداز کربلا، جان های مومنان را بار دیگر به شور و شعور حسینی پیوند می زند.

نهضت سید الشهداء (ع) و فلسفه عاشورا  آنچنان بر جان و روح تأثیر گذارده است که هر سال با فرا رسیدن این ماه به برکت خون پاک شهیدان عظیم الشان آنچنان شوری در دل‌ها جاری می‌شود که عاشقان آن حضرت در دو وجه شور و شعور، فلسفه قیام ابا عبدالله حسین(ع) را با شکوه هر چه تمام‌تر به جهانیان معرفی می‌نمایند.
اینجانب فرا رسیدن اربعین شهادت حضرت امام حسین(ع) و شهدای دشت کربلا را به همه آزادگان، آزاداندیشان و به ویژه دانشگاهیان پیام نور تسلیت عرض می‌نمایم و امید دارم همواره رهرو آن امام بزرگوار در راستی و دینداری در تمامی عرصه‌های زندگی باشیم.