همزمان با آغاز هفته دولت و روز کارمند سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و رئیس دبیرخانه منطقه 9 با آغازهفته دولت پیام تبریک صادر کرد به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: دکتر میرزائی سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و رئیس دبیرخانه منطقه  9 با آغازهفته دولت پیام تبریک صادر کرد متن این پیام بدین شرح است:
هفته دولت یادآور خاطره شهیدان گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری، شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر را پاس میداریم.
هفته دولت را ، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی"و" باهنر" مزین و به نام هفته دولت نامگذاری شده است به همه دولت مردان و کارمندان خدوم و عزیز نظام مقدس جمهوری اسلامی تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی ، رفع مشکلات مردم و تحقق رونق تولید و ادامه راه شهیدان رجایی و باهنر، از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.
همچنین روز چهارم شهریور ماه را که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده است به تمامی کارکنان پرتلاش دانشگاه پیام نور خراسان رضوی تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدردانی می نمایم.
امیدوارم در سالی که به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی سال «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» نام گرفته است؛ همکاران محترم این وظیفه خطیر را در راستای تحول و جلب رضایت دانشجویان عزیز که تجلی رضایت حضرت حق خواهد بود، موفق‌تر از گذشته به انجام برسانند.