به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دکتر میرزائی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی از کلیه همکاران و عوامل برگزاری آزمونهای نیمسال دوم 1401-1400 تقدیر و تشکر کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دکتر میرزائی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی از کلیه همکاران و عوامل برگزاری آزمونهای نیمسال دوم 1401-1400 تقدیر و تشکر کرد متن این پیام بدین شرح است:

خدا را شاکریم که بار دیگر همت والا و تلاش بی دریغ همه همکاران و عوامل اجرایی موجب گردید امتحانات حضوری نیمسال دوم 1401-1400 دانشگاه پیام نور خراسان رضوی همچون ترمهای گذشته در کمال نظم، آرامش و سلامت برگزار گردد، و امید دارم با تلاش مضاعف شما بزرگواران امتحانات الکترونیکی را نیز به خوبی سپری کنیم.
 بدینوسیله از همکاری اثر‌بخش و صمیمانه جنابعالی، همکاران علمی و اداري، اعضای ستاد امتحانات، حفاظت آزمون، اعضای قرنطینه و همه همکارانی که در این امر خطیر همراهی و همکاری نموده اند، سپاسگزاری می‌نمایم، بی‌تردید خدمت خالصانه شما عزیزان در اعتلای اهداف دانشگاه، ماندگار و مؤثر خواهد بود. خواهشمند است مراتب تقدیر و سپاس اینجانب را به کلیه همکاران محترم و عوامل برگزار کننده، ابلاغ فرمائید.
از خداوند متعال، موفقیت روز افزون وعزت وسرافرازی برای همه عزیزانم خواستارم.