رئیس دانشگاه پیام نور از استاد منتخب، مدیران و کارمندان نمونه دانشگاه تقدیر کرد محمود شوریابی به عنوان کارمند نمونه کشوری انتخاب شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی که با حضور دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور، اعضاء هیات رئیسه و روسای استانها به صورت ارتباط تصویری برگزار شد از کارکنان نمونه استانها تجلیل گردید.
لازم به ذکر است، این انتخاب توسط هیات ممیزه دانشگاه با بررسی مدارک کارکنان منتخب استانها در سال99 صورت گرفته و 3 نفر مدیر نمونه، 6 نفر کارشناس مسئول و کارشناس نمونه در کشور انتخاب شدند که بر اساس آیین نامه امور اداری و استخدامی علاوه بر تقدیر نامه با امضاء رئیس دانشگاه، یک پایه تشویقی هم به آنها اهداء می شود.
قابل ذکر است آقای محمو شوریابی همکارمرکز نیشابور به عنوان کارمند نمونه ککشوری انتخاب شدند.