رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی اهمیت حضور حداکثری در انتخابات از دیدگاه رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی دکتر نژادعلی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پیامی گفت: انتخابات از مهمترين اركان نظام جمهوري اسلامي ايران است و به ارتقا جايگاه ايران در عرصه بين المللي كمك شاياني مي كند.
وی ادامه داد: حضور پرشور و آگاهانه مردم در پای صندوق های رای در ابعاد داخلی زمینه ساز انتخاب فرد اصلح و قرار گرفتن کشور در مسیر توسعه و حل مشکلات خواهد شد .
دکتر نژادعلی با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات گفت: شرکت در انتخابات حق قانونی و طبیعی مردم است و خدا را شاکریم که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه این حق را دارند تا در سرنوشت کشور خود سهیم باشند.
رئیس دبیرخانه منطقه 9  با بیان اینکه وظیفه ذاتی جامعه دانشگاهی آگاهی‌سازی و بخشیدن بینش و انگیزه دادن به جامعه است، ادامه داد: اساتید،کارکنان دانشگاه و دانشجویان قطعا بیش از سایر افراد جامعه در صحنه‌ حضور فعال خواهند داشت.