با حضور رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی تکریم از همکاران علمی بازنشسته در مرکز مشهد به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و حلول ماه ربیع الاول، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، با حضور در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد از تلاشهای صادقانه دو همکار علمی تقدیر بعمل آورد.در این دیدارهای صمیمی دکتر نژادعلی ضمن تشکر از تلاشهای همکاران گفت:يكي از دوران طلايي عمر هر انساني، شغل و محيط كاري اش مي باشد كه بخش اعظمي از وقت انسان را در برمي گيرد.
وی ابراز امیدواری کرد که ارتباطی که امروزه به واسطه سی سال فعالیت صادقانه شما عزیزان شکل گرفته همچنان مستمر و برقرار باشد و قطعا ما و همچنین دانشجویان قدردان این تلاشها خواهیم بود.
شایان ذکر است در این دیدارها از دکتر علیرضا اکبری و دکتر زهرا گواهی قدردانی بعمل آمد.