فرهنگی دانشجویی
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دانشجوی دانشگاه پیام نور فریمان در جشنواره بین المللی تاتر خیابانی مریوان حضور یافت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز فریمان:  مهدی طهماسبی نیا دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه پیام نور مرکز فریمان نماینده کانون تاتر پیام نور فریمان به عنوان تنها نماینده خراسان رضوی با اجرای تئاتر خیابانی به کارگردانی محمد بهاگیر و سرپرستی حسین مهرکام در این جشنواره حضور یافته است.

در این جشنواره 38نمایش در شش بخش آیینی سنتی، بین الملل (داخلی و خارجی)، مسابقه ایران، برگزیده جشنواره، دگرگونه‌ها و کودک و نوجوان به مدت چهار روز در 8نقطه شهرستان مریوان و دو نقطه از شهرهای سروآباد و سنندج اجرا خواهد شد.

همچنین داوری مسابقات به عهده مجید صالحی بازیگر کشورمان است و در این جشنواره، هنرمندانی از کشورهای ایتالیا، روسیه، اوکراین، مکزیک،برزیل، هلند، عراق، عمان و هشت گروه از ایران رقابت می کنند.