گردن آویز طلا برازنده پیام نوری ها کسب مقام های ورزشی استانی توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور فریمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: آقای مهدی جهان جام دانشجوی رشته حقوق  دانشگاه پیام نور مرکز فریمان درمسابقات وزنه برداری یادواره ۲۱ شهید ورزشکار شهرستان فریمان مقام اول وزنه برداری در وزن ۱۰۹ کیلو گرم را کسب کرد.

گفتنی است این مسابقات به مدت دو روز (آخرین دوره لیگ استانی )در شهر فریمان با حضور قهرمانان و چهره های ورزشی استانی برگزار گردید.

همچنین در مسابقات پاورلیفتینگ اقای  حسین حیدریان دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه  پیام نور فریمان در وزن ۷۵ کیلو گرم مقام اول  پاورلفتینگ (تک حرکت لیفت بدون لوازم ) را درمسابقات استانی کسب کرد شایان ذکر است  این نخبه ورزشی در تاریخ دهم دی ماه به مسابقات کشوری (تهران ) اعزام خواهد شد.