به مناسبت روز 16 آذر مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور گناباد برگزار شد

گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو در محل سالن اجتماعات این دانشگاه با حضور اساتید کار کنان و دانشجویان برگزار شد. در ابتدای این مراسم آقای دکتر عجم رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تبریک روز دانشجو به تاریخ پر فراز و نشیب کشور در دهه 1330 اشاره کرد و افزود دانشجویان در آن برهه زمانی تشخیص دادند که منابع ملی توسط بیگانگان به تاراج می رود و قدرت های مستکبر به طور آشکار در تصمیم گیری های خرد و کلان کشور دخالت می کنند به همین علت با حضور نیکسون معاون وقت رئیس جمهوری آمریکا به مخالفت پرداختند و وقایع 16 آذر رقم خورد و دانشجویان در راه مبارزه با استکبار جان خودشان را از دست دادند. اما هدف از گرامیداشت روز دانشجو فراموش نکردن رسالت دانشجویان که همان تلاش در سنگر علم و دانش  است و به عنوان قشر آگاه جامعه با هوشمندی و بصیرت تحت تاثیر جریانات استعماری و انحرافی قرار نگیرند و از منافع ملی انقلاب اسلامی ایران دفاع کنند و دانشجویان با نقش خطیر خود در امور کشور آگاه شوند و ارزش دوران دانشجویی را درک کنند.

در ادامه مراسم، با توجه به اهمیتی که آموزش از طریق نمایش و تئاتر دارد دانشجویان رشته روان شناسی مسائل و مشکلات سر راه ازدواج جوانان را در قالب نمایش مطرح کردند و آقای دکتر پناهی به تبیین اصول ازدواج موفق پرداخت و اظهار داشت که هدف از ازدواج این است که افراد به کمال برسند و زوجین در کنار هم و در جهت رسیدن به اهداف متعالی خود تلاش نمایند. در پایان مراسم از دانشجویان فعال کانون ها تقدیر به عمل آمد.