در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد جسه هماهنگی کانون های فرهنگی مرکز مشهد برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور:با توجه به برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی دانشگاه و انتخاب دبیران این کانون ها ، به منظور ساماندهی برنامه های فرهنگی ، جلسه هماهنگی دبیران کانون ها با رئیس و کارشناسان اداره فرهنگی مرکز مشهد در تاریخ 98/2/31 در دفتر اداره فرهنگی مرکز ، برگزار گردید.

دراین جلسه قناد رئیس اداره فرهنگی  ضمن تبریک به دبیران منتخب ، در خصوص هدف از تشکیل کانون های فرهنگی در دانشگاه و روال انجام فعالیت فرهنگی و نحوه درج فعالیت ها ، مطالبی را بیان نمودند. در ادامه نیز دبیران کانون های فرهنگی سوالات خود را در خصوص نحوه درخواست جهت برگزاری فعالیتهای فرهنگی ، مطرح و به سوالات آنان پاسخ داده شد.

در پایان این جلسه سردابی دبیر کانون تئاتر دانشگاه به عنوان دبیر شورای هماهنگی کانون ها ی فرهنگی مرکز انتخاب گردید.