مراکز و واحد ها
فریمان3
به مناسبت گرامیداشت سالروز شهید مطهری گرامی داشت روز معلم با حضور اعضای هیات علمی در پیام نور مرکز فریمان برگزار شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور : در زادگاه علامه شهید مطهری (ره) و دردانشگاه پیام نور فریمان به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری برنامه های متعددی از جمله جشنواره تاتر اندیشه مطهر و راهپیمایی خانوادگی بسوی سد فریمان و سخنرانی ریاست صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران بهبرگزار شد.دانشگاه پیام نور فریمان با نظر شورای فرهنگی مرکز مراسم تجلیل از مدرسین و اعضای هیات علمی مرکز وکارشناسان را با حضور عضو شورای اسلامی شهرفریمان با شکوه تر از همیشه برگزار نمود. رئیس دانشگاه پیام نور فریمان سخنانی در جایگاه و شان مقام معلم ایراد و همچنین از همکاری و آموزش و برنامه مشترک با شورای شهر وشهرداری خبر داد.