مراکز و واحد ها
نیشابور1

12
همزمان با پذیرش بدون کنکور دانشگاه پیام نور برگزاری میز خدمت در محل برگزاری نمازجمعه شهرستان توسط دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور : همزمان با تبلیغات ثبت نام  بدون آزمون و پذیرش دانشجو،  ریاست و معاونت و مسئولین دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور به همراه  همکاران  در محل  مسجد جامع شهرستان نیشابور حضور و ضمن تبلیغ و معرفی کردن مزایای دانشگاه پیام نور  به سوالات حاضرین پاسخ دادند . این حضور که در  قالب میز خدمت به شهروندان محترم  واز هفته قبل اطلاع رسانی شده بود با استقبال  خوبی همراه بود . همچنین امام جمعه و اعضای شورای اداری شهرستان ضمن حضور در جمع همکاران از خدمات ارزنده دانشگاه تشکر نمودند . در حاشیه این نشست دانشجویان بسیج و کانون دانشجویی هلال احمر در قالب انتظامات و فعالیتهای امدادی با گرفتن فشار خون  به نمازگزاران خدمت نمودند .