همزمان با پذیرش بدون کنکور دانشگاه پیام نور برگزاری میز خدمت در محل برگزاری نمازجمعه شهرستان توسط دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور : همزمان با تبلیغات ثبت نام  بدون آزمون و پذیرش دانشجو،  ریاست و معاونت و مسئولین دانشگاه پیام نور مرکز نیشابور به همراه  همکاران  در محل  مسجد جامع شهرستان نیشابور حضور و ضمن تبلیغ و معرفی کردن مزایای دانشگاه پیام نور  به سوالات حاضرین پاسخ دادند . این حضور که در  قالب میز خدمت به شهروندان محترم  واز هفته قبل اطلاع رسانی شده بود با استقبال  خوبی همراه بود . همچنین امام جمعه و اعضای شورای اداری شهرستان ضمن حضور در جمع همکاران از خدمات ارزنده دانشگاه تشکر نمودند . در حاشیه این نشست دانشجویان بسیج و کانون دانشجویی هلال احمر در قالب انتظامات و فعالیتهای امدادی با گرفتن فشار خون  به نمازگزاران خدمت نمودند .