در دانشگاه پیام نور مرکز فریمان کارگاه آموزشی مدیریت روابط بین فردی وشکست عاطفی در دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: با حضور ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز فریمان؛در تاریخ ۲۱ آذر ماه کارگاه(مدیریت روابط بین فردی و شکست عاطفی دانشجویان)در محل سالن اجتماعات برگزار گردید،در این کارگاه ناظرین فرمانداری و مسئولین کمیسیون بانوان و شورای شهر و اعضای هیات علمی و کارکنان پیام نور فریمان  نیز حضور داشتند.در پایان این کارگاه پرسش وپاسخ نیز از خانم دکتر لیلا بیات مختاری استاد وسخنران جلسه صورت گرفت.دبیران انجمن های سلامت روان و کانون محیط زیست و حجاب و عفاف ،بعنوان کمیته تشریفات و تدارکات بااین فعالیت علمی و تخصصی همکاری صمیمانه ای داشتند.تمامی شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه دریافت نمودند.