در دانشگاه پیام نور مرکز گناباد بحث آزاد با محوریت عوامل موثر بر شادی و نشاط دانشجویان و برنامه جشن شب یلدا برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه :جشنی با برنامه های حافظ خوانی،  خاطره گویی و بحث آزاد در باره شادی  به منظور تقویت روحیه نشاط و امید در دانشجویان قبل از آزمون های پایان ترم تشکیل شد.
دکتر عجم رئیس دانشگاه در ابتدای مراسم بحث ازاد با محوریت تبین شادی ، هدف از برگزاری این گونه جلسات را ایجاد روحیه امید و تقویت نشاط در بین دانشجویان بیان کردند سپس گفتند رمز موفقیت دانشجویان داشتن پشتکار و تلاش و انگیزه بالا برای پیشرفت تحصیلی  است و این امر وابسته به میزان شادمانی و امید به اینده آنان است در ادامه دانشجویان در باره علل و عوامل ایجاد کننده شادمانی و امید به بحث پرداختند و آقای دکتر عجم عواملی همچون، اشتغال به کار مورد علاقه، مشارکت اجتماعی و  فرهنگی، ورزش، انگیزه و روحیه دادن به خود، تلاش و پشتکار و مطالعه کتاب های معتبر را از جمله عوامل و زمینه های   افزایش نشاط دانستند. آقای دکتر پناهی عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه هم اظهار داشتند شادمانی صرفا شادی ظاهری و خنده نیست بلکه تقویت ایمان، هدفمندی در زندگی، داشتن معنا در زندگی و تلاش در جهت رسیدن به اهداف  والا و ارزشمند می تواند باعث شادی و نشاط و امید در جوانان شود درپایان  جلسه از دانشجویان فعال کانون دانشجویی  هلال احمر و از دانشجویان برتر علمی در رشته های مختلف تقدیر بعمل آمد.