مراکز و واحد ها
دکتر صادقی
در دانشگاه پیام نورمرکز تربت حیدریه برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود

جلسه توجيهي دانشجويان جديد الورود اين دانشگاه با حضور قريب به 300 نفر از دانشجويان با حضور مسئولين و كارشناسان حوزه هاي آموزش ، پژوهش ، فرهنگي و تحصيلات تكميلي  روز دوشنبه مورخ 14/8/97 در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگي برگزار گرديد در اين مراسم ابتدا رياست دانشگاه دكتر صادقي ضمن عرض خير مقدم به دانشجويان و ميهمانان مطالبي را در ارتباط با شيوه تحصيل در دانشگاه پيام نور و امكانات موجود اين دانشگاه مطالبي را بيان نمودند سپس همكاران علمي و اداري توسط ايشان معرفي و از تلاش اين همكاران در جهت پيشبرد اهداف آموزشي  و اداري تقدير گرديد . سپس فرماندهي نيروي انتظامي شهرستان به مناسبت هفته پدافند غير عامل و نيز آسيبهاي اجتماعي كه بعضا دانشجويان را در خطر آسيب قرار خواهد مي دهد مطالبي را بيان داشتند . برگزاري كارگاه فضاي مجازي توسط مسئول پليس فتاي شهرستان از برنامه اين مراسم بود  .آخرين آئين نامه ها و بخشنامه هاي مربوط به نظام وظيفه از طرف مسئول نظام وظيفه شهرستان بيان گرديد. پخش كليپ دانشگاه و پرسش و پاسخ دانشجويان با مسئولين ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.