در حاشیه ارتباط دانشگاه با صنعت سومین بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی از معادن و شرکتهای فولادی شهرستان خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور: پیرو مذاکرات انجام شده بین دانشگاه پیام نور خواف به نمایندگی از دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با مدیران بخش صنعت شهرستان، سومین بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی از کارخانه جات کنسانتره و گندله انجام شد. هدف از این بازدیدها بررسی موضوعات پژوهشی به گونه ای که بخشی از مشکل صنعت را نیز مرتفع نمایند، می باشد.در این بازدید اساتیدی از گروه های فیزیک، شیمی، زمین شناسی و مکانیک با حضور در کارخانه کنسانتره فولاد جنوب و گندله فولاد سنگان و توضیحات کارشناسان مربوطه، نقطه نظرات خود را در مورد کارکرد دستگاه ها بیان کردند و مقرر گردید اساتید موضوعات پژوهشی مربوطه را به صورت طرح پیشنهادی از طریق دانشگاه به شرکت های فولادی ارائه نمایند.