در خصوص طرح تبدیل وضعیت کارکنان اداری و ارتقاء جایگاه دانشگاه رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی با نماینده مردم شهرستان های فریمان،سرخس،نیشابور و فیروزه  در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، در این دیدارها دکتر نژادعلی گزارشی از فعالیتهای دانشگاه در زمینه های آموزشی ، فرهنگی و پژوهشی ارائه و همچنین برنامه های آتی دانشگاه در زمینه های توسعه کیفی ، کمی و ارتقاء علمی دانشگاه و پیگیری پروژه های عمرانی ارائه نمود.

وی در این دیدار ، خواستار پیگیری حل مشکلات  و مسائل مراکز و واحدهای استان  و تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه از طریق نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی شد ، دکترگرمابی نماینده مردم شریف شهرستان نیشابور و سرخس و دکتر احسان قاضی زاده نماینده شهرستان های فریمان و سرخس بر پیگیری و حل مسائل و نظر مثبت در خصوص تبدیل وضعیت کارکنان اداری تاکید نمودند.