در حاشیه دیدار با نمایندگان دکتر نژادعلی با دکتر قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد وکلات دیدار کرد

دکتر قاضی زاده هاشمی نماینده مردم شریف مشهد و کلات با رییس و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دیدار کرد .

در ابتدای این نشست دکتر نژاد علی رییس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه پیام نور از قشر متوسط جامعه هستند، اظهار داشت:ما در استان ٢۴ هزار دانشجو داریم و سهم دختران ٨٠ در صد است .

وی همچنین ادامه داد: کمترین میزان شهریه در بین دانشگاه های کشور به دانشگاه پیام نور اختصاص دارد و با توجه به اینکه دانشجو مبتنی بر کتاب است لذا شاهد بیشترین قبولی در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستیم .

وی بیان کرد: در دانشگاه پیام نور برای فراهم شدن بازار کار دانشجویان در بعد از فارغ التحصیلی ،دوره های کارگاهی کوتاه مدت و همچنین رشته های بین رشته ای را  برگزار می کنیم.

قاضی زاده هاشمی گفت:ما در مجلس تمام تلاش خود را میکنیم که طرح تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی این دانشگاه انجام شود.

وی افزود:بودجه دانشگاه پیام نور با همه قابلیت هایش واقعاً اندک است.

دکتر قاضی زاده هاشمی ادامه داد: جایگاه والای دانشگاه پیام نور مرهون تلاش های شماست.

وی افزود: در خیلی از موارد ما شاهد تصمیم گیری ها براساس ذهنیت هستیم و مبتنی بر واقعیات نیست و منابع دانشگاه ها باید بر اساس اعتبار سنجی و واقعیات بینی باید اختصاص یابد.

دانشگاه های سراسری قرار بود به صورت محدود و برای افراد نخبه دایر باشد نه اینکه مشابه پردیس بین الملل داشته باشند.