به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور فریمان برگزار شد.در این مراسم از زحمات جناب آقای دکتر کدیور تقدیر و دکتر فدوی با حکم رئیس دانشگاه پیام نور به سمت رئیس دانشگاه پیام نور فریمان منصوب شد .

در حاشیه این مراسم دکتر احسان قاضی زاده نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی گفت:از زحمات سه ساله دکتر کدیور تشکر میکنم و امیدوارم دکتر فدوی روند رو به رشد مرکز فریمان را سرعت و شتاب بیشتری در حوزه های دانشجویی،دانشگاهی،فعالیتهای فرهنگی اجتماعی،اعضای هیات علمی،ارتقا سطح رشته ها و ارتقای مرکز در تمامی شقوق مختلف بدهند .

همچنین نماینده مردم فریمان و سرخس در پاسخ به همکاران در خصوص تبدیل وضعیت افزود:در خصوص طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی دانشگاه پیام نور تلاش ویژه ای خواهیم کرد.

وی در خصوص مراکز بین الملل بیان داشت:از دکتر زمانی و دکتر نژادعلی بابت بین المللی کردن واحد سرخس تشکر ویژه داریم و از این به بعد میتواننیم حجم گسترده دانشجویان آسیای میانه و افغانستان را در دانشگاه پیام نور واحد سرخس داشته باشیم.

همچنین دکتر نژادعلی ضمن ابراز خرسندی در دانشگاه پیام نور فریمان گفت:دانشگاه پیام نور با همه فراز و نشیب ها خودش را در جامعه نشان داده و در حال پیشرفت رو به جلو می باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی افزود:همه کارکنان باید با همت، باور و امید ،تلاش خود را جهت تقویت نقاط قوت دانشگاه  به کار بگیرند.