در حاشیه دیدارها با نمایندگان رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با نماینده مردم کلات و مشهد دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه پیام نور، هیات موسس دانشگاه کلات ,  و اعضای شورای شهر شهرستان کلات با دکتر شیران خراسانی نماینده مردم مشهد و کلات در دوره دهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس برگزارشد.

در این جلسه که جهت بررسی وضعیت عملکرد و اخذ نقطه نظرات و مشکلات این واحد دانشگاهی تشکیل شده بود دکتر نژادعلی گفت:دانشگاه پیام نور واحد کلات با وجود کمبود برخی امکانات به لطف همت و تلاش همه دانشگاهیان حفظ شده است و همه باید کمک کنند تا شرایط بهتری برای دانشگاه در این شهر کم برخوردار و مرزی مهیا شود.

در ادامه دکتر شیران خراسانی آمادگی خود را جهت رفع و پیگیری هرگونه مشکلات این واحد را اعلام نمودند.