تبریک دکتر نژاد علی به مناسبت روز معلم دکتر نژادعلی در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت سالروز پاسداشت مقام معلم را به تمامی معلمان و اساتید دانشگاه پیام نور خراسان رضوی تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

روز معلم روز بزرگداشت عشق و ایثار و روز تجلیل از کسانی است که علم را جرعه جرعه در جانها جاری ساخته و با دانش خود جامعه را برای فردائی بهتر و با شکوه تر رهنمون می سازند.

دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز گرامیداشت مقام شامخ معلم فرصت مغتنمی فراهم ساخته تا به همۀ استادان، معلمان و تلاشگران عرصه علم و دانش به ویژه اساتید دانشگاه پیام نور خراسان رضوی که در مسیر تحقق اهداف و برنامه‌های کلان علمی و آموزشی کشور قدم بر می‌دارند، تبریک و تهنیت عرض نمایم. امیدوارم به لطف خداوند متعال در ارتقای علمی و آموزشی دانشگاه و در تمام مراحل زندگی موفق باشند.