به مناسبت روز جانبازدر مرکز تربت حیدریه به مناسبت سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) روز جانباز از همكاران محترم جانباز و خانواده شهيد اين دانشگاه طي مراسمي توسط سرپرست مركز دكتر صادقي تقدير گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور تربت حيدريه:به مناسبت سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) روز جانباز  از همكاران محترم  جانباز و خانواده شهيد اين دانشگاه  طي مراسمي توسط سرپرست مركز دكتر صادقي تقدير گرديد.

در این مراسم ابتدا دکتر صادقی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مردم ایران به جانبازان که در راه آرمان‌های نظام اسلامی سلامت خود را از دست داده‌اند ،  افتخارمی‌کنند و یاد حماسه‌سازی و ایثارگری این بزرگمردان در تاریخ همیشه جاودان باقی خواهد ماند. جانبازان و ایثارگران یادگاران هشت سال دفاع مقدس و اسوه های واقعی جهاد، ایثار و فداكاری هستند که نسل امروز جامعه، بخصوص جوانان باید آنها را الگوی خویش قرار دهند.

در ادامه این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از جانبازان و خانواده شهدای دانشگاه ، تقدیر شد.