دیدار نوروزی دکتر نژادعلی با همکاران ستاد استان به مناسبت آغاز سال نو،کارکنان ستاد استان با رئیس دانشگاه دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در روز شنبه 17 فروردین ماه به مناسبت فرا رسیدن سال نو، دیدار صمیمانه ای به منظور  تبریک نوروز 98در ستاد استان با حضور دکتر نژادعلی و همکاران برگزارشد.

دراین مراسم دکتر نژادعلی ضمن دیدار با همکاران و تبریک سال نو و همچنین اعیاد رجبیه و شعبانیه سالی خوش و توأم با سلامتی ازدرگاه خداوند متعال آرزوکرد .

وی همچنین ضمن ابراز تاسف از پدیده سیل برای هموطنان گفت:امیدواریم با همت مسئولین و کمک جامعه دانشگاهی بتوانیم مرهمی برای آسیب دیدگان کشورمان باشیم.

دکتر نژادعلی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان رونق تولید، خواستار تلاش همه همکاران در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

وی دیدار با مقام معظم رهبری و در حرم مطهر رضوی را شروع خوبی برای سال نو دانست.

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در پایان اظهار امیدواری کرد: با همت و تلاش شما همکاران،وفاق و همدلی و رعایت قانون شاهد ارتقاء و موفقیت های روز افزون دانشگاه باشیم .